Akköy İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: VİZYON - Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, - Yaşanan hayatı yorumlayabilen, - Problemlere çözüm üretebilen, - Yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmektir vizyonumuz

Misyon: MİSYON Akköy İmam-Hatip Ortaokulu Olarak: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuzda öğrenci sayısı az olmasına rağmen başta 478 puan ve aşağıya doğru Denizli nin en iyi Anadolu Liseleri, İmam Hatip Anadolu Liseleri ve Sağlık Meslek Liselerine öğrenci yerleştirme başarısı yakalandı. Okulda 2 burslu öğrencimiz ve çeşitli sosyal ve sportif başarılar elde edilmiştir.

Isınma: Katı Yakıt Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Halı Saha Voleybol ve basketbol etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akkoyimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karahayıt Mah. 147 Seyir Sk. No11/1 Pamukkale/DENİZLİ

Öğretim Şekli :Normal Gündüzlü Eğitim

Yerleşim Yeri - Karahayıt Mah.449. Sokak/ Pamukkale/ /DENİZLİ

Adres - Karahayıt Mah. 147 Seyir Sk. No11/1 Pamukkale/DENİZLİ

Ulaşım Kara yolu ile sürekli uluşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 25 km. dir.